Trenger du fysioterapi? Vi har kort ventetid og tar oss god tid til å lytte til deg og dine behov.

Vi er fysioterapeuter med bred erfaring og spesialfelter i blant annet idrettsskader, akutte og kroniske lidelser, psykosomatisk m.m.

Kontoret kan nås på helsenordbyen.allmenn(at)gmail.com (ikke for sensitiv informasjon, timebestilling mm.)

Våre fysioterapeuter

Baard Celius-Hansen
Fysioterapeut/Gestalt psykoterapeut

Utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo 1997. Utdannet gestalt psykoterapeut fra Norsk Gestalt Institutt i Oslo 2002. Erfaring fra ortopedisk og nevrologisk avdeling Rikshospitalet og Harstad sykehus.

Kvinnehelse, spesielt bekkenplager i svangerskapet. Lang erfaring med nakkesmerter, hodepine og svimmelhet. Triggerpunkt behandling. Spesialfelt: – OMI (ortopedisk medisin), det vil si manuelle behandlingsmetoder. – Psykosomatikk. – Akutte og kroniske lidelser. – Idrettsskader.

tlf: 92 08 58 56

Ellen Amundrød
Fysioterapeut, Akupunktør
Utdannet fysioterapeut ved Proffesionshøiskolen Metropol, København 2014. Utdannet i Tradisjonell Kinesisk Akupunktur ved Vestfold Akupunkturskole i 2018. Erfaring fra nevrologisk avdeling Kysthospitalet, vikariert på ulike institutter i Larvik og vært en del av teamet ved Frisklivsentralen i Larvik.

Har erfaring med skjelett og muskelplager, ny-opererte hofter, kne, skuldre. Kurs i trening til Parkinson pasienter (PWR) Aktiv-A instruktør, nakke diagnostikk og Kinesioteip. Jobber mye med manuelle teknikker og øvelser.

Som akupunktør har jeg bla erfaring med søvnproblemer, stress, angst, avrusning, hjertebank, hodepine, allergi, mage-tarm problemer og muskelsmerter.  Kurs i Medisinsk akupunktur og NADA Recovery, øreakupunktur. Basseng instruktør via Frisklivsentralen for Muskel og skjelett-plager og for gravide. Gratis tilbud for alle gravide i Larvik kommune.

tlf: 900 85 662
I svangerskapspermisjon

Håvard Smestad
Fysioterapeut, Akupunktør

Utdannet fra HiOA i 2014. Fysioterapeut for IF Fram Fotball. Videreutdanning i ultralyddiagnostikk i tillegg til bedriftshelsetjeneste og flerkulturelt helsearbeid. Lengre erfaring innenfor toppidrett med både fotball og ishockey. Arbeider også på privat legevakt med hovedvekt på undersøkelse av akutte problemstillinger.

Særlig interesse for idrettsfysioterapi og rehabilitering av skader, men tar imot alle pasienter. Utfører ultralydundersøkelse av muskel- og skjelettplager. Etter undersøkelse hos meg skal du få svar på hva som er galt, hva du kan forvente i tiden fremover og hva som kan gjøres for at plagene blir bedre.

Ultralyd
Det er en rekke patologiske tilstander en ultralydspesialist kan se på ultralydbilder. De vanligste tilstandene man ser etter er skader på muskel og bindevev, innvekst av kar og nerver i senevev som kan indikere inflammasjon, deponering av kalk i muskel- og senevev og forstørrede slimposer. Det er også vanlig å se etter væskedannelser som kan indikere skadet vev.

tlf: 45 41 02 86