Trenger du akupunkturbehandling?
Våre erfarne akupunktører kan hjelpe deg med dine behov. 

Våre akupunktør har lang erfaring og tar imot pasienter i alle aldersgrupper. Individuell-, gruppe- og hjemmebehandling.

Akupunktør

Sven Richard Haugvik
Fastlege / akupunktør

Allmennlege autorisert 1987. Fastlege siden ordningen startet i 2001.

Spesialist i allmennmedisin, offshore-petroleumslege, sertifisert akupunktør NAFO, medisinerstudentveileder som lektor v. UiO, har kompetanse med ultralyd og DXA (beintetthetsmålinger).

Helsenorge
Ellen Amundrød
Fysioterapeut, Akupunktør
Utdannet fysioterapeut ved Proffesionshøiskolen Metropol, København 2014. Utdannet i Tradisjonell Kinesisk Akupunktur ved Vestfold Akupunkturskole i 2018. Erfaring fra nevrologisk avdeling Kysthospitalet, vikariert på ulike institutter i Larvik og vært en del av teamet ved Frisklivsentralen i Larvik.

Har erfaring med skjelett og muskelplager, ny-opererte hofter, kne, skuldre. Kurs i trening til Parkinson pasienter (PWR) Aktiv-A instruktør, nakke diagnostikk og Kinesioteip. Jobber mye med manuelle teknikker og øvelser.

Som akupunktør har jeg bla erfaring med søvnproblemer, stress, angst, avrusning, hjertebank, hodepine, allergi, mage-tarm problemer og muskelsmerter.  Kurs i Medisinsk akupunktur og NADA Recovery, øreakupunktur. Basseng instruktør via Frisklivsentralen for Muskel og skjelett-plager og for gravide. Gratis tilbud for alle gravide i Larvik kommune.

tlf: 900 85 662
I svangerskapspermisjon